Entlarvter Geheimdienst Secretinimus - Busch, Tristan; Schütz, Arthur; Steed, Wickham (Zürich : Pegasus, 1946)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Schütz, Arthur, dedicatee: Huysmans, Camille
Duits
Monografie
Keywords: Wereldoorlog 1; Wereldoorlog 2; geheime diensten