Philosophie der Vlaamsche Beweging en der overige sociale stroomingen in België - Lamberty, Max (Brugge : Cayman-Seynave, 1938)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Monografie
Keywords: Vlaamse Beweging; socialistische arbeidersbeweging