The autobiography of a German rebel - Sender, Toni (New York : The Vanguard Press, 1939)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Goris, Jan-Albert, dedicatee: Huysmans, Camille
Engels
Monografie
Keywords: vrouwenemancipatie; pacifisme; politieke geschiedenis; Duitsland