Opinions : treize années de Présidence du Sénat = Beschouwingen : dertien jaren Senaatsvoorzitterschap - Gillion, Robert (Bruxelles : Ad. Goemaere, 1966)
Bibliotheek Camille Huysmans
Frans
Nederlands
Monografie