Le Cardinal Sterckx et son temps (1792-1867) : 2. l'église dans l'état - Simon, Aloïs (Wetteren : Editions Scaldis, 1950)
Bibliotheek Camille Huysmans
Frans
Meerdelige publicatie
Keywords: Sterckx, Engelbertus; Katholieke Kerk; onderwijs; politieke geschiedenis