Van alles wat : Band 1 : eenvoudige kunstliederen van kleinen toonomvang met gemakkelijk speelbare pianobegeleiding. Verhalende liederen. Minneliederen. Wiegeliederen. Stichtelijke liederen. - Veldkamp, K.; Veldkamp, J. (Groningen : Noordhoff, 1914)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Duits
Partituur
Keywords: liederenbundel