Oude Iepersche en Poperingsche kantwerksterliederen : uit den volksmond opgeteekend - Blyau, Albert; Tasseel, Marcellus; Sarly, Albert; Sarly, Henry (Tienen : Pan, 1922)
Bibliotheek Camille Huysmans
Bevat: partituren
Nederlands
Monografie
Keywords: volksliederen; Poperinge; Ieper