Nederlandsch volksliederenboek : 139 liederen voor zang en klavier - De Lange, Daniël; Van Riemsdijk, Jan; Kalff, G. (Amsterdam : Van Looy, 1897)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Monografie
Keywords: volksliederen; Nederland