Blijde jeugd : liederenbundel van de Arbeiders Jeugd-Centrale : 2de bundel. - Arbeiders Jeugd Centrale (AJC) (Amsterdam : Ontwikkeling.)
Bevat partituren van volgende liederen
Hoop
De arbeid
Wandelliedje
Jeugdmarsch
Marsch der moedwilligen
Bedelaresje
Kinderleed
Ouderhuis
Jongetje
Het kwezelken
Te Kieldrecht
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Brochure
Keywords: liederenbundel