Blijde jeugd : liederenbundel van de Arbeiders Jeugd-Centrale : 1ste bundel. - Arbeiders Jeugd Centrale (AJC) (Amsterdam : Ontwikkeling.)
Deze brochure bevat partituren van volgende liederen
Gij, blijde jeugd !
Aan het jonge volk
Duinlied
Het lied der armen
Zonnelied
Kleine kleuters
Slaapliedje
De boodschap op de hei
Die winter is verganghen
Des winters, als het regent
'k Zag twee beren
'k Heb mijn wagen
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Brochure
Keywords: liederenbundel