Min langa resa : boken om Hjalmar och mig - Branting, Anna (Stockholm : Medéns Förlags Aktiebolag, 1945)
Bibliotheek Camille Huysmans
Zweeds
Monografie
Keywords: Branting, Hjalmar; Sveriges Socialdemokratiska Arbetareparti (SAP).; Zweden