Catholicisme et politique : documents inédits (1832-1909) - Simon, Aloïs (Wetteren : Editions Scaldis, 1955)
Bibliotheek Camille Huysmans
Frans
Monografie
Keywords: Katholieke Kerk; binnenlandse politiek