Over boeken voor kindsheid en jeugd : studie ten gerieve van leerkrachten, ouders en bibliothekarissen - Van Tichelen, Hendrik (Antwerpen : Ontwikkeling, 1952)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Monografie
Keywords: jeugdliteratuur