Stedebouw in actie : groen Anderlecht = Urbanisme en action : Anderlecht commune verte - Bracops, Joseph (Brussel : Uitgeverij Meddens, 1963)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Bracops, Joseph, dedicatee: Huysmans, Camille
Nederlands
Frans
Monografie
Keywords: gemeentebeleid; Anderlecht