A Belgian in the Gold Rush : a memoir - Haine, J.J.F.; Goris, Jan-Albert; Gijsen, Marnix (S.l. : s.n., 1958)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Goris, Jan-Albert, dedicatee: Huysmans, Camille
Overdruk uit: California Historical Society Quaterly, vol. 37, nr 4, december 1958
Engels
Brochure
Keywords: emigratie; Verenigde Staten