Verslag over de zevende zitting van de Algemene Conferentie van de Unesco, Parijs 12 november - 11 december 1952 - Nyns, Marcel ([Brussel] : Ministerie van Openbaar Onderwijs, 1952)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Brochure