Redevoering uitgesproken in de algemeene beraadslaging over het wetsontwerp op de maetschappijen van onderlingen bijstand, den 14 februari 1851 - Perceval, Armandus (Mechelen : Drukkerij J.-F. Olbrechts, 1851)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Brochure
Keywords: sociale opvang; Mechelen