Sangbog for Socialdemokratiet - Socialdemokratisk Forbund (Aarhus : Arbejderpartiets Bogtrykkeri, 1899)
Bibliotheek Camille Huysmans
Brochure met uitsluitend liedteksten vertaald naar het Deens
Deens
Brochure
Keywords: strijdliederen