Kampflieder = Battle-Songs = Canzoni di Guerra = Chansons de Guerre = Canciones de Guerra de las Brigadas Internacionales - Busch, Ernst (Madrid : Ernst Busch, 1937)
Bibliotheek Camille Huysmans
Bevat een opdracht aan C. Huysmans
Bevat: partituren
Duits
Engels
Italiaans
Frans
Keywords: strijdliederen; Spaanse Burgeroorlog