The Weimar Republic : overture to the Third Reich - Scheele, Godfrey (London : Faber and Faber, 1946)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Scheele, Godfrey, dedicatee: Huysmans, Camille
Engels
Monografie
Keywords: Weimarrepubliek; politieke geschiedenis; Duitsland