Louis De Potter 1786-1859 : un philosophe au pouvoir - Van Turenhoudt, E. (Bruxelles : Charles Dessart, 1946)
Bibliotheek Camille Huysmans
Frans
Monografie
Keywords: De Potter, Louis; politieke geschiedenis; België