Praeadvies over de schorsing van de vrijheidsrechten in uitzonderingstoestand - Ganshof Van Der Meersch, W.-J.; Vereniging voor de Vergelijkende Studie van het Recht van België en Nederland (Zwolle : Tjeenk Willink, 1950)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Brochure