L' alternative de fer : paix totale ou guerre - Milhaud, Edgard (Neuchâtel : Editions de la Baconnière, 1946)
Bibliotheek Camille Huysmans
Frans
Monografie
Keywords: vredesproces; internationale samenwerking; wereldoorlogen