Medlembestandet i Sveriges Socialdemokratiska Arbetarparti den 31/12/1948. (Stockholm : AB Wilhelmssons Boktryckeri, 1950)
Bibliotheek Camille Huysmans
Zweeds
Monografie
Keywords: Sveriges Socialdemokratiska Arbetareparti (SAP).; Zweden