Le désarmement moral - Percin, Alexandre (Paris : André Delpeuch, 1925)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Percin, Alexandre, dedicatee: Huysmans, Camille
Frans
Brochure
Keywords: pacifisme; Wereldoorlog 2; Frankrijk; Duitsland