Ciutadà : què has de fer davant la guerra aèria? - Comissariat de Propaganda de la Generalitat de Catalunya (S.l. : Consell de Sanitat de Guerra)
Bibliotheek Camille Huysmans
Catalaans
Monografie
Keywords: Wereldoorlog 2; Spanje