La maison-musée Georges Dimitrov = Haus-Museum Georgi Dimitrov = The Georgi Dimitrov museum - Siméonova, Nadeja (Sofia : Balgarski houdojnik, 1957)
Bibliotheek Camille Huysmans
Frans
Duits
Engels
Brochure
Keywords: Dimitrov, Georges; Bulgarije