Actestukken der samenzwering : gedenkboek der werkstakingen van 1903 : deel 2. derde en vierde periode. Naspel. Bijlage en register. (Wageningen : Drukkerij Vada, 1904)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Monografie
Keywords: stakingen; Nederland