Stories of men and machines - Askenazy, Ludvík (Prague : SNTL, 1958)
Bibliotheek Camille Huysmans
Uitgegeven n.a.v. de Wereldtentoonstelling te Brussel in 1958
Engels
Monografie
Keywords: Tsjecho-Slowakije.