Conflict geweld : de omslag van conflict en geweld - Boehm, Rudolf; Quintelier, Guy (Gent : Genootschap voor Fenomenologie en Kritiek, 1990)
Schenking Karel Maes
Tweede deel van een tweedelige publicatie "Conflict en Geweld"
Nederlands
Monografie