Memoirs of a social democrat : volume 2 - Scheidemann, Philipp (London : Hodder and Stoughton, 1929)
Bibliotheek Camille Huysmans
Engels
Meerdelige publicatie
Keywords: Scheidemann, Philipp; Sozialdemokratische Partei Deutschlands (SPD).; Duitsland