De christus-oogen van Diest - van Weddingen, R. (Brussel : Dienst van Geschiedkundige en Folkloristische Opzoekingen van Brabant, 1927)
Bibliotheek Camille Huysmans
Uittreksel uit 'De Brabantsche Folklore', 6e jaar, nr. 6
Nederlands
Brochure
Keywords: legenden; folklore