Legenden van Brugge tot het Zwin - van de Velde, Marcel (Brugge : Literaire Tafelstonden, 1962)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: van de Velde, Marcel, dedicatee: Huysmans, Camille
Nederlands
Monografie
Keywords: legenden; folklore; Tijl Uilenspiegel