Uit het verleden van Tienen (Brussel : Drukkerij H. De Smedt, 1959)
Bibliotheek Camille Huysmans
Overdruk van: 'De Brabantse Folklore : tijdschrift van de Dienst voor Geschiedkundige en Folkloristische Opzoekingen der Provincie Brabant', juni 1959
Publikatie n.a.v. de tentoonstelling Originele iconografie van de stad Tienen van de 16de tot de 19de eeuw
Nederlands
Monografie
Keywords: Tienen