Wedstrijd tot inrichting der krijgsgronden van Antwerpen = Concours pour l'aménagement des terrains militaires d'Anvers : 1910. (Antwerpen Anvers : Studie-Commissie tot Inrichting der Antwerpsche Agglomeratie Commission d'Etudes pour l'Aménagement de l'Agglomération Anversoise, 1911)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Frans
Monografie
Keywords: stedenbouw; Antwerpen