Bet van Beeren : koningin van de Zeedijk - Bosch, Tibbe; van Beeren, Greet; Heijermans, Hermine; Kapotjeplof (Amsterdam : Tiebosch, 2007)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Heruitgave van het gelijknamige boek van 1977
Nederlands
Monografie