Trieste, un problème qui inquiète le monde - Sedmak, V.; Mejak, J. (Beograd : Jugoslavija, 1953)
Bibliotheek Camille Huysmans
Frans
Monografie
Keywords: internationale politiek; territoriale kwesties; irredentisme; Trieste; Istrië