La question de Trieste. (Roma, 1952)
Bibliotheek Camille Huysmans
Speciaal nummer "Esteri : quindicinale di politica estera", september 1952
Frans
Monografie
Keywords: internationale politiek; territoriale kwesties; vredesconferenties; vredesakkoorden; Trieste; Joegoslavië