Irredentismo adriatico : contributo alla discussione sui rapporti Austro-Italiani - Vivante, Angelo (Giulia, 1945)
Bibliotheek Camille Huysmans
Oorspronkelijke publicatie dateert uit 1912
Italiaans
Monografie
Keywords: irredentisme; Trieste; Italië