Stad Kortrijk, zeshonderdste verjaren van den slag der Gulden Spooren = Ville de Courtrai, sixième centenaire de la bataille des Eperons d'Or : 1302-1902 - Duclos, Ad. (Brugge : K. van de Vijvere-Petijt, 1902)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Brochure
Keywords: folklore