William Redmond 1861-1917 : bij de vijftigste verjaardag van zijn overlijden - Debevere, Rafaël (Rekkem : Ons Erfdeel, 1967)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Debevere, Rafaël, dedicatee: Huysmans, Camille
Speciale uitgave van het tijdschrift Ons Erfdeel, 1967
Nederlands
Brochure