Hulde aan Ovide Decroly : bibliographie de son oeuvre = Hommage à Ovide Decroly : bibliografie van zijn werk - Coulon, Marion (Brussel Bruxelles : Ministerie van Nationale Opvoeding en Cultuur Ministère de l'Education Nationale et de la Culture, 1964)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Frans
Brochure