Mededeelingen over P.P. Rubens op de openbare vergadering van 28 juli 1946 te Antwerpen bij de openig van het Rubenshuis - Prims, Floris; Roggen, D. (Antwerpen : Standaard Boekhandel, 1946)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Brochure