Gedenkboek der feesten, ingericht door de stad Antwerpen, ter gelegenheid van de 350e verjaring van P.P. Rubens' geboorte 1577-1927 (Antwerpen : Stad Antwerpen, 1927)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Frans
Monografie