Hommage à Adolphe Max - Hymans, Paul (Bruxelles : Flambeau, 1939)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Hymans, Paul, dedicatee: Huysmans, Camille
Overdruk uit: Le Flambeau van 20 november 1939
Frans
Brochure
Keywords: Max, Adolphe