De jeugd van Antoon der Kinderen door hemzelf beschreven anno 1892 - der Kinderen, Antoon (Bussum : Van Dishoeck, 1927)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Van Dishoeck, C.A.J., dedicatee: Huysmans, Camille
Nederlands
Monografie