Albrecht Rodenbach : het leven, de persoonlijkheid - Baur, Frank (Tielt Den Haag : Lannoo, 1960)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Baur, Frank, dedicatee: Huysmans, Camille
Nederlands
Monografie