De structuur van het stedelijk onderwijs : het officieel onderwijs te Antwerpen - De Herdt, J. (Antwerpen : Stad Antwerpen, 1959)
Bibliotheek Camille Huysmans
Overdruk van: Antwerpen : tijdschrift der Stad Antwerpen, 05(1959) 4
Nederlands
Brochure