Intercommunale vennootschap Antwerpsche Waterwerken NV 1930 - 1955. (Antwerpen : Lloyd Anversois, 1956)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Monografie
Keywords: Huysmans, Camille; waterbeleid; Antwerpen