Meeuwen en bolders : wedstrijd voor korte verhalen - Carlier, Libera; Van den Heuvel, Vic; Welffens, Jos; Van der Auwera, Antoon; Van Remoortere, Julien (Antwerpen : Thomsen's havenbedrijf, 1964)
Bibliotheek Camille Huysmans
Herdenkingsboek uitgegeven ter gelegenheid van de opening van de installatie van het zesde havendok. Bevat de drie bekroonde werken.
Nederlands
Monografie
Keywords: haven van Antwerpen; literatuur